…bloggen

Politik, kommunikation, små iagttagelser fra hverdagen og et skvæt refleksion over den digitale verden er, hvad du møder her på bloggen. Den startede som et eksperiment, og er det stadig. Dette indlæg, som var et eksperiment under EP-valgkampen 2009, er fx blevet vist 1.203 gange.

På det seneste har jeg reflekteret over min kommunaløkonomiske tilværelse, som er noget af et sceneskift fra den akademiske verden, som jeg kom fra. Ellers har jeg haft fokus på anvendelsen af interaktive, digitale medier i politisk kommunikation. Det sidste hænger sammen med, at jeg i efteråret 2009 forsvarede mit speciale om Det Radikale Venstres web-platform Radikale.net, og at jeg sideløbende deltog i udviklingen af et nyt website for den politiske tænketank Cevea.

…bloggeren

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg først og fremmest er far til en lille, fantastisk dreng. Og når han eller hans søde mor ikke optager min tid, arbejder jeg i Økonomiafdelingen i Frederiksberg Kommune. Min uddannelsesbaggrund er cand.soc i politisk kommunikation & ledelse fra CBS (Copenhagen Business School).

Min største last er en stor kærlighed for kage. I alle former. Lige fra drømmekage over madeleines til store, vulgære lagkager. Jeg laver selvfølgelig også andre ting, men først og fremmest sørger jeg for at få kage. Så er min dag reddet.

[Sidst opdateret d. 27. oktober 2010]